Kaarten

Wat is leuker dan een leuke kaart ontvangen met een nog leukere tekst erop. Wij worden in ieder geval ontzettend vrolijk van alle leuke teksten die op deze kaarten staan. Zinvol heeft vier series uitgebracht. Serie Gewoon Anders bestaat uit tweeënveertig verschillende ontwerpen. Iedere kaart heeft een unieke zinvolle tekst en ontwerp. De naturelkleurige papieren uitvoering zorgt voor een rustieke uitstraling. Zeg zelf wie houdt er nu niet van een handgeschreven kaartje? 

kaarten

“Puur en vol aandacht”

De natuur is ook een grote inspiratiebron voor het werk van kleine dingen. De verwondering en schoonheid van de natuur wordt vastgelegd in beelden en woorden op papier. De illustraties en prints die daaruit ontstaan verschijnen op de kaarten. Deze kleine dingen geven inspiratie, inzicht en verwondering voor jezelf of een ander. De kaarten zijn met aandacht en liefde gemaakt met de natuur als pure, wonderlijke bron van inspiratie.

Handmade kaarten van Kleine dingen

Kijk eens hoe mooi de wereld is! De natuur is voor ons onmisbaar. Ze geeft ons ritme door de cycli van dag en nacht, de zon en maan, de seizoenen van zomer tot winter en geeft ons lucht om te ademen, een bodem om op te lopen en voedsel om te eten.

Miek in Vorm

Miekinvorm ontwerp producten mt quotes + illustraties waar je blij van wordt, om kunt ( glim)lachen of die je raken. kaartjes die moeilijke dingen nét even wat makkelijker maken. prints die je ophangt voor jezelf, als reminder. een kaartje om iemand een glimlach te bezorgen. Quotes die je stuurt naar een ander, als hart onder de riem, om iets te vieren, of te laten weten dat je miet iemand meeleeft.

Winkeltje van Anne

Er was eens een ansichtkaart, ontstaan in de jaren ’80 en toe aan een hip design passend bij de interieurtrend van NU! Want hoe leuk is het wanneer een ontvangen kaart ook nog eens leuk staat in je interieur en niet na 5 dagen onder een stapel folders op de eettafel verdwijnt? Echt leuke post bestaat nog steeds, gestoken in een nieuw jasje. Er gaat tenslotte nog altijd niets boven een handgeschreven kaart, daar worden we blij van! Vroeger speelde ik, Anne, altijd al winkeltje met mijn vriendinnetjes al vanaf dat ik een jaar of zes oud was. En wanneer ik bij mijn oma logeerde, kon ik uren met een oud antiek houten winkeltje bij mijn oma op zolder spelen. En nu jaren later, is mijn eigen winkeltje een feit: welkom op de website van winkeltjevananne.nl en/of winkeltjevananne-wholesale.nl

winkeltjevananne.nl is inmiddels uitgegroeid tot een jong merk op het gebied van woondecoratie en stationery. De passie voor het illustreren zorgt voor een ruim aanbod aan hippe zwart -wit kaarten, posters en tal van leuke stationery producten en woonaccessoires.

 

Lief leven